Neobus sponsorem VII ICE RACING SANOK CUP

Zdjęcia pochodzą ze strony: www.iceracing.pl

Firma NEOBUS z siedzibą w Niebylcu k. Rzeszowa istnieje na polskim rynku przewozowym od 2004 roku. Swoją działalność rozpoczynała od połączeń Podkarpacie – Warszawa. W tej chwili wykonujemy 9 kursów dziennie na tej linii wraz z dowozem pasażerów na Port Lotniczy im. Fryderyka Chopina. W dn. 19 kwietnia 2013 r. uruchomiliśmy linię łączącą Podkarpacie z Krakowem, Balicami, Katowicami, Wrocławiem. Naszymi liniami podróżują również pasażerowie dojeżdżający do miejscowości uzdrowiskowych na Podkarpaciu takich jak Rymanów Zdrój, Iwonicz Zdrój, Polańczyk. W ciągu blisko 10 lat mała rodzinna działalność przeobraziła się w prężnie rozwijającą się firmę przewozową rozpoznawalną praktycznie w każdym zakątku naszego kraju.

Po raz kolejny Sanok zawita w swoich progach kibiców sportów zimowych. Po niedawno rozegranych Hokejowych Mistrzostwach Świata U20 Dywizji IA przyszedł czas na VI ICE RACING SANOK CUP, czyli najważniejszą imprezę sezonu w polskich wyścigach motocyklowych na lodzie.

Walka o Puchar Sanoka będzie trwała dwa dni. Od 25 do 26 stycznia 2014 roku na torze „Błonie” zmierzą się najlepsi zawodnicy lodowego speedway’a. Już po raz kolejny będzie można podziwiać tu światową czołówkę motocyklistów uzbrojonych w kolce na swoich maszynach. Kwalifikacje zaczną się w sobotę o godzinie 15:00, ale największych emocji należy spodziewać się w niedzielę, kiedy o godzinie 15:30 rozpocznie się prawdziwa walka trzynastu lodowych gladiatorów. Każdy z nich w fazie zasadniczej będzie mógł zaprezentować się czterokrotnie podczas trzynastu wyścigów po cztery okrążenia każdy. W wielkim finale zmierzy się ze sobą najlepsza dwójka.

Firma NEOBUS po raz kolejny wspiera sportowców – tym razem jako sponsor wydarzenia. Wszystkim kibicom życzymy miłej zabawy.

Nasza firma doskonale sobie radzi na tak trudnym rynku, jakim jest obecnie rynek przewozowy. Posiadamy bardzo dużą i ciągle zwiększającą się grupę stałych klientów, którzy doceniają jakość świadczonych przez nas usług. Ceny biletów na przejazdy naszymi liniami rozpoczynają się od 1 zł przy braku opłaty za rezerwację. Nasi pasażerowie podróżują najbezpieczniejszymi w swojej klasie, komfortowymi autokarami Mercedes Benz i Setra oraz korzystają z szeregu udogodnień takich jak bezpłatny Internet WiFi, gniazdka 230 V, wygodny rozstaw uchylno-rozsuwnych foteli, WC, klimatyzacja. Dodatkowo na wszystkich naszych kursach oferujemy darmowy poczęstunek w postaci zdrowych, ekologicznych ciasteczek produkowanych przez podkarpacka firmę Santos oraz soczków i wody mineralnej. Nasza wykwalifikowana kadra kierowców jest bardzo przyjaźnie nastawiona do pasażerów, chętnie służy pomocą w każdej sytuacji. Również konsultanci są do Państwa dyspozycji 7 dni w tygodniu 24 godz. na dobę. Dla naszych stałych klientów kupujących bilety poprzez nasz system rezerwacji i zalogowanych do tego systemu mamy program lojalnościowy PUNKTY PREMIUM, którymi to punktami mogą następnie płacić za kolejne bilety zakupione on-line.

Zachęcamy Państwa do zapoznania się z pełną naszą ofertą oraz do zakupu biletów na naszej stronie internetowej www.neobus.pl. oraz do śledzenia naszego profilu na portalu społecznościowym https://www.facebook.com/NeobusPolska.

Informacja i rezerwacja 24h tel. 888 20 22 22 , 17 27 60 195 – cena za połączenie według stawek operatora.

NEOBUS oficjalnym przewoźnikiem Hokejowych Mistrzostw Świata U20 Dywizji IA w Sanoku

Od 15 do 21 grudnia 2013 r. w Sanoku rozgrywały się Hokejowe Mistrzostwa Świata U20 Dywizji IA, których oficjalnym przewoźnikiem była firma NEOBUS. W sumie podczas 5 dni rozegrano 15 emocjonujących meczy. Polacy zmierzyli się z Łotwą, z Danią, Słowenią i Białorusią. Ostatnie spotkanie naszych rodaków z Austrią – transmitowane przez TVP Sport – jednocześnie zakończy mistrzostwa. Wielką sportową klasę pokazała w szczególnie Dania, Łotwa i Białoruś, a więc liderzy grupy. Dzięki naszej firmie zawodnicy mogli podróżować w komfortowych warunkach.

Nowe autokary w NEOBUSIE

Firma NEOBUS z siedzibą w Niebylcu k. Rzeszowa istnieje na polskim rynku przewozowym od 2004 roku. Swoją działalność rozpoczynała od połączeń Podkarpacie – Warszawa. W tej chwili wykonujemy 9 kursów dziennie na tej linii wraz z dowozem pasażerów na Port Lotniczy im. Fryderyka Chopina. W dn. 19 kwietnia 2013 r. uruchomiliśmy linię łączącą Podkarpacie z Krakowem, Balicami, Katowicami, Wrocławiem. Naszymi liniami podróżują również pasażerowie dojeżdżający do miejscowości uzdrowiskowych na Podkarpaciu takich jak Rymanów Zdrój, Iwonicz Zdrój, Polańczyk. W ciągu blisko 10 lat mała rodzinna firma przeobraziła się w bardzo dużą firmę przewozową rozpoznawalną praktycznie w każdym zakątku naszego kraju.

W dniu 05.12.2013 r. miało miejsce szczególne wydarzenie w historii firmy NEOBUS. W naszej siedzibie w Niebylcu w obecności Prezesa Zarządu firmy EvoBus Polska Pana Antonio Cavotta, Dyrektora marki Setra Pana Jerzego Fołda, Sales Managera marki Setra Pana Dominika Mokrzyckiego oraz Pani Agnieszki Siekierskiej został podpisany kontrakt na zakup kolejnych autokarów od EvoBus Polska , o które systematycznie będzie się poszerzała flota firmy NEOBUS. Tym razem jest to SETRA 431DT. Będzie to najwyższej klasy piętrowy autokar dodatkowo wyposażony w najnowszy system ABA2 oraz system EURO6 gwarantujący bardzo niską emisję spalin. Będzie to jeden z pierwszych autokarów w naszym kraju spełniający tak wysokie normy.

Nasza firma doskonale sobie radzi na tak trudnym rynku jakim jest obecnie rynek przewozowy. Posiadamy bardzo dużą i ciągle zwiększającą się grupę stałych klientów, którzy doceniają jakość świadczonych przez nas usług. Ceny biletów na przejazdy naszymi liniami rozpoczynają się od 1 zł przy braku opłaty za rezerwację. Pasażerowie nie dość, że podróżują najbezpieczniejszymi w swojej klasie oraz bardzo komfortowymi autokarami Mercedes Benz i Setra to dodatkowo korzystają z szeregu udogodnień takich jak bezpłatny internet WiFi , gniazdka 230 V, wygodny rozstaw uchylno-rozsuwnych foteli , WC, klimatyzacja. Ponadto na wszystkich naszych kursach oferujemy darmowy poczęstunek w postaci zdrowych, ekologicznych ciasteczek produkowanych przez podkarpacka firmę Santos oraz soczków i wody mineralnej. Nasza wykwalifikowana kadra kierowców jest bardzo przyjaźnie nastawiona do pasażerów, chętnie służy pomocą w każdej sytuacji. Również konsultanci są do Państwa dyspozycji 7 dni w tygodniu 24 godz. na dobę. Dla naszych stałych klientów kupujących bilety poprzez nasz system rezerwacji i zalogowanych do tego systemu mamy program lojalnościowy PUNKTY PREMIUM, którymi to punktami mogą następnie płacić za kolejne bilety zakupione on-line.